Huset ligger i et 30.000 m2 stort område kaldet Residences Panoramer. Området består af ca. 80 huse i forskellige størrelser. Til området hører swimmingpool og tennisbane. Husene er beliggende på et kraftigt skrånende terræn, hvor Calypso 8 (vores hus) ligger på øverste række i området, med den flotteste udsigt over Middelhavet og Cannes-by.

 

Husets opbygning:

Stueetagen består af 2 soveværelser med 4 sovepladser ialt.1 badeværelse med badekar og separat toilet med håndvask. Begge soveværelser har udgang til terrasse. 

På 1.sal finder man entre, toilet med håndvask, køkken med komfur,ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser. Stuen er også på 1.sal, hvor der også er udgang til en altan.

På 2.sal er der endnu et soveværelse med 2 sovepladser, badeværelse med bruser, håndvask toilet og vaskemaskine. Her er også udgang til tagterrasse.

 

Theoule sur mer:

...er navnet på byen som Residence Panoramer-området ligger i. Theoule er en lille, men meget hyggelig by, med bl.a. havn, lækker badestrand, hovedgade med diverse forretninger så som, købmand, slagter, bager, apotek og kiosker.

 Strandvejen som fører os videre mod Cannes, fører os først gennem en af de smukkeste ruter langs Middelhavet.

 Der er små vige med sandstrande, havne og små fiskelejer med hyggelige restauranter. Cap Esterel's røde bjerge er også en tur ad strandvejen værd.

 I Mandelieu ca. 6 km fra Theoule forefindes bl.a. 2 meget fine 18-hullers golfbaner, hvor der ligeledes også finde indkøbscentre.

 

Golfbaner:

Inde for 20 km omkreds findes 12 golfbaner.
 

Ski:
1,5 times kørsel fra Panoramer, findes der flere skisportsområder, hvor
Isola2000 er det største

 

Internet / TV:
Der er trådløst internet tilstede i boligen, samt mulighed for dansk tv over internettet. (spørg evt. hvis mere info ønskes omkring tv-delen)